„Az emberek gyakran nem tudják,
hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.”

Weboldal építés

Ha letisztult, mobilbarát, egyedi weboldalt szeretnél, ahol Te magad tudod feltölteni a tartalmat programozói tudás nélkül, jó helyen jársz. Egyedileg tervezett webes adatbázist, webshopot vagy akár egy portált szeretnél, ne keress tovább. Szeretnéd meglévő oldalad átalakítani, megváltoztatni a legújabb trendeknek megfelelően? Segítünk!

Modern, minimál, csajos, elegáns, színes vagy egyszínű oldalt szeretnél? Nincs más dolgod, csak határozd meg a stílus elképzelésed, mondd el a kedvenc színeid, mi pedig megvalósítjuk a számodra kedves arculatot, a vele harmonizáló grafikai elemekkel együtt.

Honlap átalakítás

A látogatók igényei és az aktuális trendek folyamatosan változnak a webes világban is. Változik a webes divat, de akár a te ízlésed is átalakul. Teljesen természetes, hogy weboldalad kinézetén időnként változtatni szeretnél.

Megrendelő, mint tervező

Partnernek tekintünk téged. Veled együtt tervezzük a design elemeket, te döntesz a szövegezés és a felépítés véglegesítésében. Tanácsainkkal segítünk ha kéred, de a végleges döntés után pont olyan lesz az oldal, amilyennek te szeretnéd.

Optimális tartalom

Segítünk kialakítani, honlapod szöveges és grafikus tartalmát úgy, hogy az mind látogatóid, mind az internetes keresők számára vonzó és könnyen elérhető legyen.

Felhasználóbarát kialakítás

Honlapod felépítésénél törekszünk arra, hogy a legfontosabb tartalmak, az elsődleges linkek és a kapcsolat, elérhetőség a felhasználók számára a lehető legkönnyebben megtalálható legyen, mindezt a te igényeiddel összhangban.

Webnévjegy

Gyors és olcsó internetes megjelenés. Kisebb üzletek, cégek, egyéni vállalkozók legegyszerűbb, legjobb megoldása arra, hogy jelen lehessenek az interneten. Megjelenésében nem különbözik az egyedi weboldalaktól, különbözőségük a céljaikban van. A webnévjegyek nincsenek megtöltve bonyolult tartalmakkal. Általában egy oldalasak, és az aloldalak is ugyanabban az ablakban nyílnak. A tartalmi hangsúly a kapcsolati adatokon és az elérhetőségen van. Modern design jellemzi, a közösségi oldalak integrálhatóak, térképes és útvonaltervezővel bővíthető.

Mobilbarát kialakítás

Manapság rengeteg felhasználó tablet- és telefonkészülék segítségével böngészi az Internetet, így ugyanazt az élményt kellene nyújtani számukra, mintha számítógépről néznék a weblapunkat.

A legkézenfekvőbb megoldás a reszponzív weboldal készítés, amely a HTML5 és CSS3 programozásnak köszönhetően adaptálja a weboldal tartalmát és struktúráját a különböző képernyőméretekhez. A reszponzív webdesign abban tér el a hagyományostól, hogy végig figyelembe vesszük, hogy mi történjen a különböző elemekkel, amikor a képernyő kezd egyre kisebbé válni. Nyugodtan ránk bízhatot honlapod mobilos megjelenését is.

További szolgáltatásaink