„A kreativitás a létező legnagyobb lázadás.
Ha teremteni akarsz,
meg kell szabadulnod minden
beléd nevelt meggyőződéstől.”

Grafikai tervezés

Arculat tervezés

A márkaépítés alapköve az arculattervezés: új vevők szerzéséhez, és a régi partnerek megtartásához mindenképp szükség van egy szépen kidolgozott logóra, névjegykártyára, levélpapírra és az online megjelenést segítő weboldalra, facebook profilra. Ezek az arculati elemek mind a cég építőkövei, erősítik az ügyfelek bizalmát, növelik a cég jó megítélést és profizmusát.

Egyedi logó (betű logó, grafikus logó)

A logó minden vállalkozás nélkülözhetetlen építőköve. A cég arculatának alapja, mely tükrözi a  vállalkozás tevékenységét, a tulajdonos(ok) személyiségét, lelkületét. Az egyedi logók alapvetően két különböző típusba sorolhatók. 
Betű logó, ahol a szavak, a különböző színek és tipográfia kap hangsúlyt és a grafikus logó, ahol már teljesen egyedi szín és formavilággal dolgozhatunk.

Igényes névjegykártya, üzletkártya

Az első benyomás mindig meghatározó egy kapcsolat kezdetén, ezért az üzleti életben fontos szereppel bír a névjegykártya. Úgy mint a többi arculati elem, a névjegykártya is a cég önkifejezésének eszköze. Ideális esetben egyértelműen utal a tevékenységre, a cégre, szolgáltatóra, tükrözi tulajdonosa személyiségét, egyéniségét. Fontos,hogy a szöveges és grafikai elemek egyensúlyban legyenek, a színek tekintetében nincs határ, igazából a szabály, az,hogy nincs szabály. Az üzletkártyákat elsősorban szolgáltatásokat nyújtó cégeknek ajánljuk, pl. éttermeknek, szépségszalonoknak, minden olyan helynek, ahol a vállalkozás üzlethelyiséghez kötött.

Céges boríték, levélpapír, DM levél

Céges levélpapírunkkal kitűnhetünk a többi cég közül, ajánlatainkat, leveleinket tehetjük általuk szebbé, vagy számlapapírként is használhatjuk azokat. A levélpapír és boríték tartalmazza a cég arculati elemeit, logóját, és a legfontosabb adatokat. Az üzleti levelezés még a mai digitális világban is fontos, vállaljuk cége DM levelének elkészítését, az ön elképzelései alapján. Vállaljuk cégek teljes körű kisarculat tervezését és kivitelezését, mely logó, névjegykártya, nyomdai és elektronikus levélpapír, boríték tervezését és kivitelezését tartalmazza. Ezek azok az alap elemek, amiket egy kisvállalkozás hivatalos megjelenéséhez javaslunk.

Szórólap, nyomtatvány

A szórólap egyik leglényegesebb ismérve, hogy figyelemfelkeltő és informatív, illetve megtalálhatóak rajta a cég ismertetőjegyei. Reklámkampányok idején hatékony és olcsó eszköz. Szórólapokat osztogathatunk kiállításokon, rendezvényeken, vásárokon, kihelyezhetjük boltunkba, cégünk közelébe és a célcsoportunk által látogatott helyekre. 
Legyen szó akár 1 oldalas, vagy 2 oldalas szórólapról, mi elkészítjük és vállaljuk ezek digitális nyomtatását is.

Műsorfüzet, katalógus, brossúra, prospektus

Egy jó katalógust arról ismerünk meg, hogy közérthetően mutatja be az adott céget vagy azok szolgáltatásait, termékeit. Kreatív megoldásaink segítik cége vagy terméke konkurenciától történő megkülönböztetését és megbízható minőség érzetét kelti. A megfelelő prospektus, lényegre törő, jól átlátható, jól láthatóan tartalmazza a cég elérhetőségeit, illusztrálva van az adott cég arculati elemeivel és termékeivel. Vásárok, rendezvények, kiállítások állandó és elmaradhatatlan eleme egy jó prospektus, melyből leendő partnerei tájékozódhatnak aktuális akcióiról, elérhetőségeiről, szolgáltatásairól. A brosúra lehet céges bemutatkozó, egy utazási iroda ismertetője, termékek és szolgáltatások kiegészítő prezentáció eszköze, melyeket vásárok és kiállítások során helyeznek el a cégek standjuknál.

Meghívó, köszönőkártya, ültetőkártya

Egy rendezvény, esküvő, születésnap, ballagás, diplomaosztó egyik legfontosabb eleme a meghívó. A meghívó tükrözi a rendezvény jellegét, a vendéglátók személyiségét, tartalmazza az esemény legfontosabb elemeit. Esküvők szintén fontos eleme az ültetőkártya, amikor szeretnénk,hogy vendégeink a legjobban érezzék magukat, ily módon is odafigyelve rájuk. Az üzleti életben pedig igen sokat tehetünk a kapcsolatok ápolásáért és egy-egy sikeres projekt köszöneteként ha partnereinknek köszönőkártyával juttatjuk tudtára, hogy a jövőben is folytatni kívánjuk ezt a gyümölcsöző együttműködést.

Kupon, utalvány

Az utalványok, kuponok, egy cég fontos marketingeszközei. Vásárlóinkat, partnereinket hatékonyan tudjuk ösztönözni kedvezményt biztosító promóciókkal, akciókkal. Elképzelésednek megfelelő képet, feliratot, logót tervezünk rá, amennyiben nincs kész grafikai terved, mi segítünk.

Étlap, itallap, koktéllap, asztali könyöklő

Elképzelései szerint elkészítjük éttermébe, szórakozóhelyére, kávézójába étlapját, itallapját, koktél vagy édesség kínálatát. Rendelje meg tőlünk az kávéházak, éttermek asztalain megtalálható foglalt kártyákat, asztali könyöklőket, melyek kiváló reklámfelületként is szolgálhatnak.

Termék címke, matrica, etikett

Az öntapadós vinyl matrica (kültéri), vagy a papír alapú matrica az egyik legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozó eszköz, ugyanakkor nagy méretben rendkívül figyelemfelkeltő is. Rendeljen matricákat bármekkora felületre, bármilyen formavilággal: az egyszerű termék címkétől kezdve, a szortírozásban segítséget adó etiketteken át a komplex autó vagy kirakatmatricákig, vagy hívja fel ügyfelei figyelmét a feltűnő padlómatricával. Ezeket a padlómatricákat üzletek, irodák bejáratánál szoktak elhelyezni, vagy akár az akciós termékek elé is letehetőek, így még nagyobb hatást gyakorolnak a vevőre.

Plakát, flyer, óriásplakát

A plakát a legismertebb, leggyakoribb reklám- és információ-hordozó eszköz. Látványos és figyelemfelkeltő hatása miatt a közterületi reklámnak ez a legelterjedtebb megjelenési formája.

Roll up, molinó, tábla

Egy cég többször felhasználható, mobilis, kedvelt promóciós és dekorációs eszközei közé tartozik a molinó, pvc banner, megállító tábla, roll up, mely egy prezentáció egyik legfigyelemfelkeltőbb eleme. Ezek a könnyen és gyorsan összeszerelhető, figyelemfelkeltő eszközök kiválóan segítik a tájékozódást, praktikus reklámhordozók.

Banner

Egy adott honlap stílusába illő, de feltűnő grafikai elemekkel díszített banner segítheti felhívni figyelmét látogatóidnak akár egy új akcióra, akár egy másik weboldalra, akár egy eseményre.

Facebook profil (idővonal, cover banner)

A facebook napjaink markánsan jelenlevő közösségi hálója. Szerepe nem csak abban merül ki, hogy megtudjuk, mi történt ismerőseinkkel, kinek van születésnapja, és ki milyen új fotókat tett közzé. A közösségi háló üzletben betöltött szerepe sokkal jelentősebb. Az üzleti élet szereplőinek is lehetőségük van jelen lenni ezen az óriási platformon saját facebook oldallal. Ezek a facebook oldalak gyakran ugyanolyan látogatottak, mint az     adott vállalkozás saját weboldala.
Előnyei, hogy célzott és direkt. Egy facebook oldalhoz csak azok az emberek csatlakoznak, akiket az adott tartalom érdekel. Egy adott reklámkampányt így célzottan lehet eljuttatni az érdeklődőkhöz. Gyors: Egy ötletes, izgalmas nyereményjátékot a felhasználók azonnal meg tudnak osztani egymással, így a híre gyorsan terjed. Közösségi: Egy új termékkel kapcsolatban egyszerűen kikérhetjük az irántunk érdeklődők véleményét.

Grafikai elemek átadása

A kész anyagot vektorizálva adjuk át számodra. Ez azt jelenti, hogy akár több méteres táblára nyomtatva is pixelmentes, éles kontúrú lesz a végeredmény. Természetesen "irodai célra" átadjuk jpg, nyomdai célra pdf és átlátszó (transzparens) png formátumban is.

Offline grafikai anyagok, reklám dekorációs termékek készítésekor kiváló partnercégeink segítségével vállaljuk a teljes kivitelezést, az árajánlatkéréstől a kész termékig.

További szolgáltatásaink