„Egy jó kép többet ér ezer szónál.”

Fotózás

Régi szerelmem a fotózás...

A családi események megörökítése, különösen két kislányom életének pillanatai, a természet szeretete, és az a különös érzés, hogy szeretem az embereket figyelni életük különböző pillanataiban hozta az elhatározást: fotózni szeretnék. Meglévő tapasztalataimat, megérzéseimet folyamatosan bővítem hivatásos fotóművészektől tanulva a szakma minden apró lépését. Célom, hogy igényes minőségben egyedi, intim és megismételhetetlen pillanatokat megörökítve szerezzek felejthetetlen élményt Neked!

Portfólió fotózás - női fotósorozatok - kismama fotózás

Minden ember életében eljöhet az a pillanat, amikor szeretne magárólképet készíttetni.
Lehet,hogy új munkát keresel, új életet kezdtél, új weboldaladra szeretnél pár jó képet, vagy épp meglepnéd a párod a szülinapján. A fotózás során különböző általad kedvelt ruhákban, kiegészítőkkel és a célnak megfelelő stílusban készítjük a fotókat.

Ha szeretnél magadról csábító fehérneműs fotókat, és szívesen meglepnéd ezzel a Párod, akkor szívesen segítünk Neked ebben is. Szeretnéd felfedezni tested rejtelmeit, megmutatni, hogy a kevesebb néha több? Merész vagy és esetleg többet is megmutatnál magadból,mint fehérneműben? Nem szeretnél férfi fotós előtt levetkőzni? Akkor a legjobb helyen jársz!

A fotózást nagyon szűk, intim közegben csináljuk, és csak annyit mutatsz meg magadból, amennyit Te szeretnél. A végeredményt pedig csak annak mutatod meg, akinek te szeretnéd. ;)
A fotózáshoz különböző kellékeket használhatunk, kendő, kalap, virág, organza stb.
Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára.
A kismama fotózásokon készített fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását: egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia.  A kismama fotózás segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat: jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket.

A kismama fotózáson pedig akár az apukák is részt vehetnek, és persze örömmel készítünk olyan fotókat is, ahol a kistestvér boldogan öleli át az anyuka hasát. Természetesen a babavárás folyamatát is szívesen végigkísérjük – a kismama fotózás során időről időre megörökítve a pocak növekedését.

A fotózás végén a 20 legjobb képet retusáljuk melyeket e-mailben, vagy CD-n nyújtunk át neked. Természetesen lehetőség van plusz képek retusálására is.

Baba, gyermek és családi fotózás

Egy újszülött érkezése az egyik legcsodálatosabb élmény egy pár életében, felejthetetlen és semmihez sem hasonlítható érzés.
Az újszülött fotózás során készült képek segítenek megőrizni a csodát.
Ha szeretnéd a fotózást, akkor ajánlott, hogy minél előbb a szülést követő 10 napon belül történjen meg.
Ha szeretnél kisbabádról képeket, melyek megörökítik azt a mosolyt, ami ha később eszedbe jut ugyanúgy megdobban a szíve, akkor keress minket.

Ugye, hogy ő a legszebb a világon? Ezt az érzést minden szülő ismeri, szülőként mi is igen gyakran elgondolkozunk,hogy vajon a mi elfogultságunk mondatja ezt, vagy valóban gyermekünk a legszebb a világon. A gyermeki ártatlanság varázsa az, ami ilyenkor elindítja a szinte véget nem érő fotózást. Egy kisgyereknek ezer és ezer arca van, a lányaimról én is millió képet készítek folyton.
Ezekkel a képekkel pedig szívmelengető pillanatokat lehet később szerezni akár a nagyszülőknek, vagy magunknak.
A fotózás végén a 20-25 legjobb képet retusáljuk melyeket e-mailben, vagy CD-n nyújtunk át neked. Természetesen lehetőség van plusz képek retusálására is.

A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, itt éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket, biztonságot és támaszt nyújt. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget igyekszünk megörökíteni a képeken.

Ünnepi pillanatok, esküvői fotózás

Az esküvői fotózás egy igazán csodás és intim dolog, mert megmutat olyan apró részleteket, amit a pillanat hevében észre sem vettünk.
Ilyenkor túlcsordul minden és eljön a csúcsa a szeretetnek, amit egymás iránt érzünk. Végre kimutathatjuk boldogságunkat, nem kell illedelmesen titkolni a csókokat, az ölelést, hiszen ez ennek az ünnepnek a napja és ahogy mi is életünk egyik legboldogabb napjának éltük meg. Boldogan és hálásan segítek megörökíteni életetek felejthetetlen pillanatait ezen a nagy napon.

Az esküvői fotók nézegetése pedig később is egy szeretetteli, és szívmelengető dolog, akár egy téli estén egy pohár forró teával a kezünkben,miközben odakint mindent hó borít.
Eljegyzést ünnepeltek? Vagy a nagyi 90 éves szülinapját? Vagy esetleg a cég karácsonyi vacsorája lesz? Legyen szó bármilyen rendezvényről, mi segítünk megörökíteni a legjobb és legszebb pillanatokat, a legviccesebb vagy épp a legmegindítóbb pillanatokat. Keress bizalommal bennünket!

További szolgáltatásaink